Секс труженички правят голям държавен оборот

Секс труженички правят голям държавен оборот

 

 

Четирите най-големи общини у нас са регистрирали огромен патентен данък през последните години. 33 млн. лв. от патентен данък са прибрали големите общини за последните три години.

 

Най-много средства са проследени в хазните на София, следвана от Бургас, Пловдив и морската столица – Варна. Това сочи официална справка.

 

В София е платена сума, възлизаща на 28,9 млн. лв. за патенти. Размерът на данъка, се определя от Столичния общински съвет в зависимост от това в кой жилищен район се е извършвала дадената трудова дейност.

 

Така, например, фризьорските салони в най-централните райони на столицата плащат допълнително 840 лв. на годишна база, а в покрайнините на столичния град, сумата възлиза само на скромните 258 лв.

 

Разликата веднага може да се види в цените на студиата, които се искат от клиентите за различните услуги. Разкрасителните услуги като козметика, маникюр и педикюр също принадлежат към този тип оценяване на патентен данък.

 

Часовникарите и стъкларите, например, плащат фиксиран данък, независимо от това в коя част на града работят. Това явление в съответния бранш се гледа различно от различните хора.

 

Най-високите данъци принадлежат на компаньонките

 

В наредбите на Столична община е заложено най-високият данък да се падне на компаньонките и хората, развиващи бизнес с гадателските си способности. Те заплащат на общинската хазна, в която развиват дейността си съответно по 6440 и 5600 лв. на годишна база.

 

Според хората в сектора за платени сексуални услуги, цената трябва да бъде намалена значително заради огромното търсене на услугите в последно време. Сайтовете за компаньонки едвам смогват, казват експерти от сектора.

 

Според тях търсенето ще се изстреля високо нагоре ако цените се свалят с една идея по-малко. Единичната цена на сексуалните услуги няма как да отиде надолу, обаче, докато парите за данъци не се намалят.

 

Защо българските общини печелят най-здраво от секс

 

Сексът е важна част от живота на хората и това не е тайна за никого. Нищо чудно няма в това, че компаньонките, поръчани през Интернет генерират наистина огромни количества средства за градските хазни, в които развиват дейността си.

 

Уж няма нищо чудно за никого, а всеки се интересува защо е факт това, че наистина огромни средства се генерират от разкрепостеността на хората. Клиентите искат хубави, стилни и апетитни момичета, получават ги, а в замяна на това плащат добри пари.

 

Бизнесът е напълно законен при спазването на всички законово приети разпоредби и това печели на градовете солидни приходи от патентни данъци. Най-важният извод от всичко е, че сайтовете за компаньонки стават все по-сигурни и надеждни за своите клиенти.

 





{START_COUNTER}